Rorjour reco

Rörjour 247 omdöme & recensioner

Senast uppdaterad: 11 april 2024

Som en pålitlig och tillgänglig VVS-tjänst strävar Rörjour 247 alltid efter att se till att kunderna är nöjda med det arbete som utförs. Vi förstår vikten av att upprätthålla hög servicegrad och hålla våra kunder trygga med våra tjänster. För att säkerställa att våra kunder är nöjda, hänvisar vi oss ofta till kundrecensioner och återkoppling för att utvärdera vårt arbete.

Vi på Rörjour 24/7 anser att kundfeedback är en viktig del av vårt företag och vår verksamhet. Genom att lyssna på våra kunder och deras åsikter kan vi förbättra vårt arbete och säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med resultatet. Vi läser varje kundrecension och uppskattar givetvis mycket att kunder tar sig tid att skriva om sina erfarenheter med oss.

Som en modern och unik VVS-tjänst jämfört med våra konkurrenter kan vi erbjuda fasta priser och flexibla tider. Detta understryker vår strävan att tillhandahålla en service med hög kvalitet, utan några överraskningar. Våra auktoriserade rörmokare är tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt. Vi erbjuder således en 247-rörjourtjänst som är tillgänglig på alla tider.

Femstjärniga omdömen och recensioner på Reco

Vi är mycket stolta över de recensioner som våra kunder har skrivit om Rörjour 247 på Reco. Om det så rör sig om akuta VVS-problem eller planerade arbeten så talar omdömena sitt tydliga spår; Rörjour 247 är att rekommenderas.

Dessa recensioner och omdömen är vad som driver oss att fortsätta arbeta hårdare och erbjuda bättre tjänster genom att inte bara upprätthålla hög servicegrad, utan också överträffa förväntningarna hos våra kunder.

Du kan ta del av våra fullständiga recensioner och omdömen från Reco genom att klicka här.

Urval av Rörjour 247 omdömen:

***

Köpte tjänst för stopp i avloppet. Bra service, visade och förklarade var problemet var. Gav tips för framtida underhåll.

***

Kom i tid! Trevliga och utförde arbetet utan strul.Nu har jag två ballofixer där jag ville ha dem!

***

Trevligt bemötande och snabb hjälp.Rör som gått sönder i toaletten. Trevlig administration och trevliga rörmokare.

***

Hjälp med byte av köksblandare i Stockholms innerstad. Trevlig, artig, proffsig rörmokare. Rekommenderas varmt.

***

Läckage i varmvattenberedare. Akuthjälp och ny beredare på plats nästa dag. Kanonjobb och kanonbemötande. Helnöjd!

***

Snabbt åtgärdat Trevligt bemötande!

***

Toppen! Bra jobb, mycket trevlig kille, förklarade vad han gjorde och varför. Ringde innan så att vi kunde planera de inköp han behövde och hade därför rätt grejor med sig. En begåvning!

***

Redan den första telefonkontakten var oväntat professionell med glasklar analys av situationen och lämplig åtgärd. Fick väldigt snart kontakt med rörläggaren som även hade elbehörighet. Han kunde t.o.m. göra jobbet tidigare än förväntat. Hela installationen utfördes mycket professionellt och jag kan varmt rekommendera Rörjour 24/7.

***

Vi fick snabb hjälp och ett bra pris när vi behövde installera en ny diskmaskin. Nöjd!

***

Positivt, trevlig kille, nogrannt utfört arbete samt gav mig bra information. Gjorde rent efter sig.

***

Vi kan inte tacka våra kunder tillräckligt för att de väljer oss för sina VVS-behov och för deras bekräftelse på vårt arbete. Vi fortsätter att arbeta hårt för att förbättra vår service samtidigt som vi upprätthåller hög kvalitet på vår rörjourtjänst, så att du kan känna dig trygg när du väljer oss. Tveka inte att kontakta Rörjour 247 för alla dina VVS-behov. Vi är här för att hjälpa dig dygnet runt!

Vi hjälper dig med alla dina VVS-behov!

För akut hjälp, ring 010-888 52 40 för omedelbar assistans. Vi svarar dygnet runt.

Föra att boka VVS-arbete kan ni antingen ringa oss på 010-888 52 40 eller mejla oss på kontakt@rorjour247.se så bokar vi in ett besök när det passar er.