Rorjour

Rörjour vid akuta problem inom rörmokeri & VVS

Vi är rörjouren som är tillgänglig dygnet runt. Med jourhavande rörmokare som är hos dig inom en timme och löser akuta problem inom VVS och rörmokeri. Inom rörjour hjälper vi till med allt från stopp i avlopp till läckande rör och värmepumpar som inte fungerar.

En rörjour som alltid är tillgänglig

Våra rörmokare uppfyller alla de krav du bör ställa på en rörjour. Grundläggande är att vi är auktoriserade och att vi snabbt är på plats när problem uppstår i rör, avlopp eller värmesystem. Dag som natt, vardag som helg och var du än befinner dig så är rörjouren tillgänglig. Vi felsöker och åtgärdar det som inte fungerar utan lång väntan. Din trygghet och säkerhet sätter vi nämligen alltid främst och vi erbjuder alla tänkbara tjänster inom rörmokeri.

Här hittar du vår rörjour i Sverige. Alltid med lokala rörmokare!

Vi hjälper till med alla typer av tjän­ster inom rör & vvs. Med vår dygnet runt jour får du akut hjälp av pro­fes­sionel­la rörmokare och elek­trik­er snabbt när du får ett akut behov.

Med all vår kom­pe­tens, verk­tyg och mask­in­er under ett och sam­ma tak och med ett stort fokus på våra kun­der erb­jud­er vi en mark­nad­sledande tjänst inom rörjour.

Hittar du inte din stad?

Hitta rörjour i din stad

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs
Svenska Eljouren Rorjouren

Vi erb­jud­er även allt inom el

Som sys­ter­före­tag till Sven­s­ka Eljouren, Sveriges störs­ta eljour, så vet vi vart du ska vän­da dig vid alla typer av elprob­lem. Föru­tom att vara en pål­itlig eljour med fack­män på plats inom en timme så finns alltid till­gäng­li­ga, behöri­ga elek­trik­er som du oftast kan boka sam­ma vecka.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild

Rörjour vid akuta stopp och läckage

Med gedigen erfarenhet inom rörmokeri och VVS erbjuder vi tillgänglighet både i tid och plats. Rörjouren finns över hela landet och med samma löfte: rörjour dygnet runt när läget är akut och med ett personligt engagemang. Eftersom vi ser oss som en rörjour som jobbar med service så är nöjda kunder målet med varje uppdrag vi ges förtroendet till. Därför kan du även boka oss för planerade uppdrag och få tid snabbt.

  • Rörjour 24/7 med lokala rörmokare på plats inom 1h
  • Auktoriserade rörarbeten av behöriga rörmokare
  • Boka rörmokare via rörjouren på tider som passar dig
  • Ett fackmannamässigt jobb till det pris vi kommit överens om
  • Rotavdrag för uppdrag utförda av rörjouren

Ditt förstaval av rörjour

Kanske undrar du hur vi kan utlova erbjuda bästa rikstäckande rör- och VVS-service – och i akuta lägen? Rörjouren är en av Sveriges största nätverk av auktoriserade rörmokare som erbjuder service dygnet runt. Vi har byggt upp en trygg organisation som finns för dig när du behöver en rörmokare akut.

Rörjour med rörmokare som kan bokas samma vecka

Vi är något så unikt som en rörjour med rörmokare som går att boka även när det inte är akut. Vi har ofta tider samma vecka när du behöver få något fixat av en fackman. Våra rörmokare är kunniga och levererar effektiva lösningar och trygga installationer inom rör och VVS.

Auktoriserad rörjour betyder trygghet

Som rörjour är vi stolta över att vara snabba men utan att tumma på kvaliteten på de rörarbeten vi utför. För dig och din fastighet är en auktoriserad rörmokare viktig för säkerheten, något som varje försäkringbolag kräver. Genom att välja en auktoriserad rörjour med kunniga och pålitliga rörmokare får du precis vad du förtjänar: Kvalitet och trygghet.

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer

Olika typer av varmvattenberedare

Olika typer av varmvattenberedare – så väljer du rätt

Står du inför att välja varmvattenberedare? En inte helt enkel uppgift eftersom det finns en mängd olika typer av varmvattenberedare precis som olika storlekar. Här delar därför rörjourens fackmän med sig av goda råd kring olika typer och storlekar av varmvattenberedare. 

Har du ytterligare frågor, kontakta oss direkt så hjälper vi dig både med att välja rätt varmvattenberedare och med säker installation.

Läs mer