Avloppsspolning

Avloppsspolning – effektiv spolning av avlopp

Boka avloppsspolning där vi effektivt spolar avlopp med skonsam högtrycksspolning. Ett givet val vid igentäppta avloppsledningar! Avloppsspolning med spolbil är både en förebyggande insats och räddande åtgärd när ett stopp måste avlägsnas akut.

Vi tar hand om alla akuta situationer men lika gärna förebyggande avloppsspolning med högtrycksspolning i avlopp, golvbrunn, toalett och diskbänk. Våra spolbilar finns i hela landet och vi erbjuder avloppsspolning oavsett var du och avloppet befinner sig.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Avlägsna avloppsstopp med avloppsspolning

Avloppspolning är den mest effektiva och skonsamma metoden för att rensa och underhålla avloppssystem. Avloppspolning med spolbil spolar effektivt bort stopp men även beläggningar och avlagringar, något som bidrar till att upprätthålla avloppets normala funktion. Att regelbundet utföra spolning av avlopp är därför en utmärkt förebyggande åtgärd för att förlänga livslängden på dina rör.

Varför spola avlopp?

Vi spolar ditt avlopp oavsett skäl och utför såväl akut avloppsspolning som regelbunden avloppsspolning. Stopp i avlopp kan nämligen bli en dyr upplevelse med konsekvenser som översvämning som ger vattenskador på din fastighet. Avloppsspolning med spolbil är därför en mycket bra prioritering.

  • Avloppsspolning av behöriga rörmokare med fullt utrustade spolbilar
  • Spolning av avlopp – skonsamt sätt att avlägsna stopp
  • Bokad avloppsspolning på tider som passar dig
  • Jour 24/7 för avloppsspolning med spolbil i hela landet
  • Utnyttja ditt ROT-avdrag till avloppsspolning

Avloppsspolning – så går det till

Avloppspolning betyder att avloppet högtrycksspolas med varmt vatten från spolbilen via en slang med roterande munstycken. Denna metod tar bort avlagringar, fett och smuts och gör att avloppets normala flöde återställs. Avloppspolning är den även den mest skonsamma mot rören. Metoden gör rören rena på ett långsiktigt sätt.

Planerad avloppsspolning

Planerad avloppspolning med spolbil minskar risken att du drabbas av dyra akuta avloppsstopp och vattenskador. Avloppsspolning motverkar att rören täpps igen av beläggningar, fett och rost. En avloppsspolning med spolbil kan också upptäcka överhängande risker i tid, problem som vi kan åtgärda innan läget blir akut.

Akut avloppsspolning

När läget är akut finns ingen tid att vänta. Stopp i avlopp kan leda till översvämningar med allvarliga vattenskador på din och andras fastigheter. Avloppsspolning med en spolbil är den mest effektiva metoden inom högtrycksspolning och avloppsrensning. Vi löser problemet snabbt!

Oavsett om avloppsstoppet beror på fett, avlagringar eller främmande föremål i rören så kan våra rörmokare med spolbil hjälpa dig med en avhjälpande avloppspolning. Kontakta oss för snabb hjälp av spolning av avlopp.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild