Bergvarmepump

Proffs på din bergvärmepump - Vi fixar servicen, felsökningen, jour & installationen!

Problem med bergvärmepumpen?

Vi hjälper till med service och felsökning av din bergvärmepump men även med nyinstallation. Vi hanterar alla typer och alla varumärken och upplever du driftstörningar eller andra problem med din bergvärmepump så är vi snabbt på plats.

Som rikstäckande rörjour erbjuder vi den snabbaste och bästa servicen när det kommer till värmepumpar i allmänhet och bergvärmepumpar i synnerhet. Kontakta oss och boka tid som passar dig – och om läget är akut så är vi plats inom en timme.

Boka en rormokare

Rörmokare med tider sam­ma vecka

Vi lös­er din prob­lem med bergvärmepumpen!

Vi hjälper till med ser­vice och fel­sökn­ing av din bergvärmepump men även med nyin­stal­la­tion. Vi hanter­ar alla typer och alla varumärken och upplever du drift­störningar eller andra prob­lem med din bergvärmepump så är vi snabbt på plats. Som rik­stäckande rör­jour erb­jud­er vi den snab­baste och bäs­ta ser­vi­cen när det kom­mer till värmepumpar i allmän­het och bergvärmepumpar i synnerhet.

Specialister på bergvärmepumpar

Rörjouren anlitas frekvent för service och felsökning av bergvärmepumpar men även för nyinstallationer. Uppvärmning med bergvärme är ofta ett mycket bra val. Av alla värmepumpar ger bergvärmepumpen den största energibesparingen med hög årsvärmefaktor och jämförelsevis låg driftkostnad. Hur ser det ut med underhåll? Jo, genom att serva din värmepump ser du till att den får bästa möjliga förutsättningar för att hålla riktigt länge och över tid fortsätta leverera maximal prestanda. Detta och mer hjälper vi dig med. Du kan boka oss för planerade uppdrag men vi har även jour med service av bergvärmepumpar när du behöver akut hjälp. 

 • Installation av ny bergvärmepump
 • Service av bergvärmepump
 • Alla märken/storlekar av bergvärmepumpar
 • Felsökning av bergvärmepumpar
 • Bokad tid samma vecka
 • Jour 24/7 av bergvärmepumpar  

Bergvärmepump och service – därför är det avgörande

Även om du inte upplever problem med din bergvärmepump så kan den behöva ses över. Vid en service kontrolleras och mäts bergvärmepumpens komponenter – och med återkommande service ökar du exempelvis bergvärmepumpens livslängd och prestanda. Osäker kring status på din bergvärmepump? Kontakta oss så tar vi pulsen på den och löser din situation på bästa sätt.  

Fördelar med återkommande service:

 • Ännu längre livslängd på din bergvärmepump

 • Säkerställer maximal prestanda och besparing

 • Bergvärmepumpen injusteras exakt efter husets befintliga värmebehov (kan ändras över tid)

 • Minimerar risken för oväntade fel och driftstopp av bergvärmepumpen 

  Auktoriserade rörmokare med fokus på bergvärmepumpar 

  Som rörjour är vi stolta över att vara snabba men utan att tumma på kvaliteten på uppdragen vi levererar. Service och installationer av bergvärmepumpar utförs alltid av utbildade servicemontörer med korrekta verktyg. Som behöriga rörmokare får du kvitto på att din installation fungerar optimalt. Genom att välja en auktoriserad installatör med kunniga och pålitliga rörmokare får du precis vad du förtjänar: Kvalitet och trygghet.

  Här hjälper vi dig med din bergvärmepump

  Våra rörmokare finns snart i hela Sverige och vi utökar vårt arbet­som­råde löpande. Det bety­der att vi kan erb­ju­da dig som kund oslag­bar ser­vice oavsett om du vill ha hjälp akut eller behöver utföra en ser­vice på din bergvärmepump. 

  Hittar du inte din stad?

  Hitta bergvärmepump i din stad

  Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

  Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

  Rormokare ikon

  Rörjour – Dygnet runt

  Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

  Rormokare ikon

  Snabbt på plats

  Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

  Rormokare ikon

  Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

  Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

  Rormokare ikon

  Nöjda kunder från start till slutfört arbete

  Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

  Det trygga valet av rörjour

  Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

  Trygghansa ny
  Betala med Swish3
  Betala faktura med resurs

  Kontakta Rörjouren

  Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

  För akut hjälp ring 010-888 52 40
  Vi svarar dygnet runt!

  Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

  För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

  Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

  Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
  Max 10mb per bild

  Stopp i avloppet

  Vad gör jag vid stopp i avloppen?

  Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

  Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

  Läs mer

  Stopp i handfat

  Vad gör jag vid stopp i handfatet?

  Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

  Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

  Läs mer

  Toalettstol som lacker

  Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

  Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

  Läs mer

  Byta blandare

  Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

  Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

  Läs mer

  Bubblar i avloppet

  Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

  Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

  Läs mer

  Felsokning av din varmvattenberedare

  Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

  Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

  Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

  Läs mer