Spolbil hero2

Stamspolning av fastigheter, radhus och BRF

Vi hjälper er med stamspolning av er fastighet oavsett storlek!

Genom att underhålla era stammar säkerställer ni att era rör håller längre och att ni slipper dyra och oväntade utgifter vid stopp. Vi har stor erfarenhet av högtryckspolning av stammar och kan erbjuda bra priser för din er fastighet.

Bokning av stamspolning

Bokningbrf

Bokn­ing BRF

Här bokar du stam­spol­ning till din BRF. Du får alltid en offert av oss innan vi bokar in arbetet!

Stamspolning för BRF, Fastigheter & Radhus

Stamspolning hero

När behöver du stam­spo­la din fastighet?

När du upp­täck­er långsam avrin­ning eller att det bub­blar eller luk­tar illa från avlop­pen kan det vara aktuellt med en stam­spol­ning. Likaså vid återkom­mande stopp eller översvämningar. 

Ett utmärkt sätt att min­s­ka risken för kost­sam­ma vat­ten­skador samt upp­täc­ka andra bris­ter i god tid. 

Vi utför både förebyggande och akut stamspolning

Dålig lukt och bubblande eller kluckande ljud från diskhon, tvättställ eller golvbrunn är tidiga tecken på att det kan vara dags för en stamspolning. Detta innebär en rejäl avloppsrensning då vi spolar rent rören i din fastighet! Även återkommande stopp eller översvämningar är tecken på att du kan behöva boka in en stamspolning, något vi är specialiserade på.

Stamspolning effektivt vid igensatta rör

Igensatta rör kan bero på olika saker, exempelvis avlagringar, matfett, tvålrester eller främmande föremål i rören. Vid bristande avloppsunderhåll och sedimenterade rör med dålig eller obefintlig avrinning är stamspolning den mest effektiva, och även mest skonsamma lösningen. Med våra spolbilar spolar vi rent igentäppta avloppsledningar både när läget är akut men det är också bra att stamspola som en förebyggande åtgärd innan stoppet hinner orsaka akuta problem.

  • Stamspolning med spolbil + rörmokare
  • Hetvattenspolning under högt tryck
  • Akut och förebyggande
  • Minskar risken för och förebygger vattenskador
  • Stamspolning med ROT-avdrag

Därför är stamspolning en billig försäkring

Stamspolning kallas ibland även för underhållsspolning eller stamrensning och är en viktig del av fastighetsunderhållet. Den kombineras ofta med en rörinspektion med kamera för att bekräfta eller klarskriva stopp.

Fördelen med stamspolning är att den åtgärdar fastighetens hela avloppssystem. Spolbilen högtrycksspolar insidan av samtliga avloppsledningar med hett vatten i tryck och avlägsnar stopp och avlagringar.

En viktig aspekt är att stamspolning ger långsiktiga fördelar. Rörens livslängd förlängs och risk för framtida stopp minskas genom att stamspolning resulterar i bättre flöde.

Stamspolning för alla typer av fastigheter

Vi erbjuder stamspolning för allt från småhus som villor, radhus och kedjehus till flerfamiljshus som bostadsrätter och hyresfastigheter. Kunder är enskilda lägenhetsinnehavare, privata husägare, bostadsrättsföreningar, hela samfälligheter och andra fastighetsägare.

Vårt fokus på service omfattar givetvis även stamspolning. Våra spolbilar är i tjänst dygnet runt och vi finns tillhands när läget är akut. Du kan även boka tid för förebyggande underhållsspolning på tider som passar dig – och vi ger gärna skräddarsydda råd kring underhåll av rören i din fastighet.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Boka din stamspolning här

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.