Rormokare akut

Alltid en rörmokare akut hos Rörjour 24/7

När du behöver en rörmokare akut gör vi det väldigt enkelt. När du behöver snabb hjälp så ser vi till att en av våra akutrörmokare tar hand om problemet utan dröjsmål.

Vårt nätverk av behöriga rörmokare är spridd över hela landet och med jour dygnet runt får du en lokal rörmokare akut oavsett tid på dygnet.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Rörmokare akut från en av Sveriges största nätverk

Som en av Sveriges största nätverk inom rör och VVS erbjuder service dygnet runt från rörmokare akut. Från att du ringer efter akut jourutryckning av rörmokare så är vi på plats inom en timme och löser ditt problem innan det förvärras. Som behöriga akutrörmokare tar vi hand om allt: stopp i avlopp, läckande rör och toaletter samt fel på radiatorer, golvvärme, värmesystem och varmvattenberedare.

  • Vi besvarar ditt samtal direkt, dygnet runt
  • Vi skickar omedelbart en rörmokare akut till din adress
  • Alltid auktoriserade rörmokare med stor erfarenhet

Våra akutrörmokare jobbar som bäst när är bråttom

Vi är redo för alla typer av nödsituationer när det kommer till rör och VVS. Våra rörmokare hjälper dig akut med alla tänkbara VVS-problem, däribland tilltäppta eller läckande rör, upptining av frusna rör och alla typer av krångel med såväl varmvattenberedare som värmepump. Ibland ber vi dig om möjligt att stänga av vattnet när du kontaktar våra rörmokare akut men som i alla akutsituationer är vi snabbt på plats.

Auktoriserade jourrörmokare för din säkerhet

Att ringa in en rörmokare akut betyder samma trygghet som när du bokar en fackman för ett planerat jobb. Att vi endast skickar auktoriserade rörmokare är viktigt för säkerheten i din fastighet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Våra akutrörmokare är kunniga, pålitliga och erbjuder snabb hjälp utan att tumma på kvaliteten på dina rörarbeten.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild