VVS jour

VVS-jour för alla akuta VVS-problem

När det rinner vatten över eller genom golvet är det bråttom. Detsamma om det är stopp i ett avlopp eller i en toalett. Vår VVS-jour är ditt bästa val för snabb hjälp av rörmokare som åtgärdar alla akuta VVS-problem. Vi är på plats inom en timme och erbjuder VVS-jour året runt och på dygnets alla timmar. Som rikstäckande rörjour är vi en VVS-akut som alltid är redo att rycka ut, oavsett var din akutsituation äger rum.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

VVS-akut som alltid är i tjänst

Tveka aldrig att höra av dig till vår VVS-jour. För våra rörmokare är inget problem för litet eller för stort – och vi kommer till din hjälp, oavsett om problemet uppstått hemma eller på arbetsplatsen. Vanliga ärenden vår VVS-akut rycker ut på är akuta vattenläckor, avloppsstopp i toalett eller vask och värmeproblem. Vi erbjuder VVS-jour vid alla typer av problem med värmepumpen eller varmvattenberedaren.

 • VVS-jour med jourservice dygnet runt
 • Rikstäckande VVS-jour med ambition att vara på plats inom en timme
 • VVS-jour med nöjda kunder som kvitto på att vi lyckats bra

Alltid VVS-jour när läget är akut

Vid vattenläckor och avloppsstopp krävs omgående professionell hjälp av en rörmokare för att åtgärda samt minimera skadorna. Vi lever upp till begreppet VVS-jour genom att vara tillgängliga året runt och på dygnets alla timmar. Med vårt rikstäckande nätverk är vi en VVS-akut som också jobba i hela landet och hänvisar en lokal akutrörmokare till din adress.

Vad menas med VVS?

Vår VVS-jour hjälper dig med allt inom VVS med full behörighet. Alla montörer har säker vattenbehörighet samt VVS-certifikat. Vi åtgärdar problem med värmesystem och element, ventilationsstörningar samt allt inom vattenförsörjning i ditt hushåll. Kontakta oss direkt!

 • Värme

  Omfattar olika värmesystem och element. Inte sällan är radiatorer kopplade via ledningar mot en stam. Eftersom många värmesystem är just vattenburna behövs kompetens från en rörmokare, som ofta benämns som VVS-montör.

  • Ventilation

  Ett av våra expertisområden där vi gör allt från installation till service och reparation.

  • Sanitet

  För en VVS-jour är vattenförsörjningen ett huvudområde och som som vanligtvis består av tre olika rör, bland annat för varm och kallvatten.

  Kontakta Rörjouren

  Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

  För akut hjälp ring 010-888 52 40
  Vi svarar dygnet runt!

  Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

  För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

  Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

  Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
  Max 10mb per bild