Spolbil hero2

Spolbil som förebyggande eller räddande åtgärd

Boka spolbil i förebyggande syfte eller för att rädda fastigheten från kostsamma vattenskador när avloppet svämmar över. Som rörjour är vi bemannade dygnet runt med spolbil för att lösa stopp, avhjälpa översvämningar alternativt rengöra rören ordentligt.

Våra spolbilar är snabbt på plats och erbjuder fast pris. Vi utför även planerad stamspolning, något som förlänger stammarna, och anpassar då arbetet efter just din fastighets behov.

Spolbil för noggrann avloppsrensning

Stopp i avlopp kan bli en kostsam upplevelse med konsekvenser som översvämning och vattenskador. Vår rörjour erbjuder den mest effektiva och skonsamma metoden för att rensa och underhålla avloppssystem: Avloppspolning med spolbil. En metod som effektivt spolar bort stopp men även beläggningar och avlagringar, vilket säkerställer avloppets normala funktion.

  • Spolbil via rörjour 24/7
  • Spolbil i team med behöriga rörmokare
  • Spolbil – ett effektivt sätt att avlägsna stopp
  • Bokad tid för spolbil samma vecka
  • Spolbil med ROT-avdrag

När spolbil är en bra idé

Spolbilen är utrustad med högtrycksspolning och allt som behövs för att åtgärda problem med avlopp och rör. Bemannad av erfarna rörmokare kan en spolbil lösa de värsta stoppen och skölja bort avlagringar och smuts. Vi och spolbilden tar hand om såväl akuta situationer där vi spolar rent igentäppta avloppsledningar som förebyggande avloppsspolning med högtryck i avlopp, golvbrunn, toalett och diskbänk. Oavsett om avloppsstoppet beror på avlagringar, fett eller främmande föremål i rören!

Spolbil för alla typer av fastigheter

Våra spolbilar är i tjänst dygnet runt. Du kan som sagt även boka tid för förebyggande underhållsspolning på tider som passar dig. Vi hjälper alla typer av kunder: privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och byggföretag och tar oss an såväl villor som flerfamiljshus.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs
Svenska Eljouren Rorjouren

Vi erb­jud­er även allt inom el

Som sys­ter­före­tag till Sven­s­ka Eljouren, Sveriges störs­ta eljour, så vet vi vart du ska vän­da dig vid alla typer av elprob­lem. Föru­tom att vara en pål­itlig eljour med fack­män på plats inom en timme så finns alltid till­gäng­li­ga, behöri­ga elek­trik­er som du oftast kan boka sam­ma vecka.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer

Olika typer av varmvattenberedare

Olika typer av varmvattenberedare – så väljer du rätt

Står du inför att välja varmvattenberedare? En inte helt enkel uppgift eftersom det finns en mängd olika typer av varmvattenberedare precis som olika storlekar. Här delar därför rörjourens fackmän med sig av goda råd kring olika typer och storlekar av varmvattenberedare. 

Har du ytterligare frågor, kontakta oss direkt så hjälper vi dig både med att välja rätt varmvattenberedare och med säker installation.

Läs mer

Här hittar du våra spolbilar!

Vi kan hjäl­pa dig vid behov av en spol­bil i näs­tan hela Sverige. så tve­ka inte att kon­tak­ta oss när du behöver boka en spolbil. 

Hittar du inte din stad?

Här finns vi

Hitta spolbil i din stad