Rorjouren Om oss

Rörjour 24/7 lämnar dig aldrig i sticket

Rörjour 24/7 är en av Sveriges största nätverk av auktoriserade rörmokare som erbjuder service dygnet runt. Rör- och VVS-jour är en del av vårt breda erbjudande, där vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa rörmokar- och VVS-service. Vi hjälper dig när läget är akut men lika effektivt vid bokade uppdrag.

Rörjour 24/7 - En modern rörjour

För dig betyder det att du aldrig behöver vänta på en rörmokare och definitivt inte när olyckan varit framme. Då är vi på plats inom en timme! Vid bokade uppdrag erbjuder vi vanligtvis tider redan samma vecka och vi kommer på tider som passar dig.

Som rörjour gör detta oss unika och innebär en servicegrad som skiljer ut oss från andra aktörer i branschen. Vi är alla fackmän som vill göra skillnad och alltid lämna nöjda och återkommande kunder efter utfört uppdrag.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt!

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats när det behövs!

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete.

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss.

Det trygga valet av rörjour

Vi är ett auktoriserat VVS-företag. Det betyder att vi uppfyller krav från Säker Vatten och att våra VVS-installationer utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Våra rörmokare är utbildade i branschreglerna och har djup kunskap om gällande bygglagstiftning. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 0108885240
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 0108885240 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!