Rorjour Linkoping

Rörjour Linköping - Vår rörjour är snabbt på plats och löser alla typer av akuta problem.

Rörjour Linköping är rörmokare som finns för dig när helst du behöver hjälp. En rörjour som prioriterar dig snabbt & med fasta priser!

Vår rörjour i Linköping jobbar alltid, vilket betyder att du aldrig behöver vänta vid akuta problem inom VVS och rörmokeri. Vardag, helg eller sent på kvällen spelar ingen roll. Du får snabbt hjälp av auktoriserade rörmokare. Så kontakta oss! Vi står startklara med allt som behöver för en professionell rörjour.

 • Snabbt på plats när läget är akut!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Auktoriserade rörmokare.
 • Alla typer av akuta arbeten.

Rörjour Linköping - Där för dig när det är bråttom

 • En rörjour i Linköping som besvarar ditt samtal direkt på 010-888 52 40
 • Rörjour som levererar en rörmokare till din adress inom en timme
 • Rörjour med 100 % auktoriserade rörmokare

Vår röjour hjälper dig med alla typer av VVS-ärenden, från tilltäppta rör och reparation av läckande rör till upptining av frusna rör samt vid problem med värmepump och varmvattenberedare. Rörjour Linköping agerar direkt och kommer omedelbart och fixar ditt problem, vanligtvis inom en timme.

En läckande kran eller diskmaskin kan snabbt bli ett stort problem och orsaka kostsam vattenskada. Tack vare vår rörjour med jourrörmokare i Linköping ser vi till att skadan inte blir större än nödvändigt. Kontakta oss, vi är stand-by dygnet runt!

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt!

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats när det behövs!

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete.

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Rörjour i Linköping som svarar dygnet runt

När rör- och VVS-problem uppstår sker det ofta plötsligt och du vet att det är relativt bråttom. Oavsett om det rör sig om stopp i avloppet, en vattenläcka eller problem med värmesystemet så behöver du en kompetent rörmokare på plats. Vid problem, ring Rörjouren i Linköping direkt för snabb hjälp av certifierade rörmokare. Här kommer vi in: Med jour dygnet är vi plats inom en timme – och vi täcker självklart hela Linköping med omnejd. Med auktoriserad expertis åtgärdar vi alla sorters VVS-problem, och självklart ditt.

Vanliga uppdrag för vår rörjour:

 • Stopp i avloppet
 • Vattenläckor
 • Översvämning
 • Värmesystem som inte fungerar
 • Läckande varmvattenberedare
 • Rinnande WC
 • Läckande kranar och blandare

Alltid tillgänglig och alltid trygg rörjour

Du ska aldrig behöva vänta länge på en rörmokare. Det är vårt löfte! Att vara snabbt på plats är i många fall helt avgörande för att undvika eller minimera kostsamma vattenskador vid en vattenläcka. Ett värmesystem som lagt av är heller ingen drömsituation oavsett årstid.

Vi jobbar i hela Linköping där vi tar din trygghet på största allvar med god service och yrkesskicklighet. Vår metod för att bli Sveriges kanske största rörjour, där du självklart även kan boka uppdrag på tider som passar dig. Vi vet att många av våra kunder ibland har svårt att bedöma hur akut läget är, men vi gör det enkel: För oss är alla ärenden prio. Ett till synes banalt stopp i diskhon kan som bekant leda till översvämning.

Får du inte bukt med ett stopp så får vi det, helt garanterat. För svåra fall har vi tillgång till spolbil där spolning med hett vatten med högt tryck löser de flesta stopp.

I Linköping finns alltid jourhavande rörmokare som är i tjänst. Låt oss felsöka och lösa problemet innan det orsakar skador i onödan.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

 • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
 • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
 • Du får en bokningsbekräftelse.
 • En av våra rörmokare utför arbetet. 
 • Du får en faktura på utfört arbete.
 • Snabbt på plats när läget är akut!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Auktoriserade rörmokare.
 • Alla typer av akuta arbeten.

Hitta rörjour i din stad

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör så rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer