Rorjour Malmo

Rörjour Malmö - Vår rörjour är snabbt på plats

Rörjour Malmö är rörmokare som finns för dig när helst du behöver hjälp. Vi är en rörjour som prioriterar dig och erbjuder dig fasta priser!

Vår rörjour i Malmö jobbar alltid, vilket betyder att du aldrig behöver vänta vid akuta problem inom VVS och rörmokeri. Vardag, helg eller sent på kvällen spelar ingen roll - våra auktoriserade rörmokare står redo att assistera dig.

Vi står startklara med allt som behövs för en professionell rörjour, kontakta oss för hjälp direkt.

 • Snabbt på plats när läget är akut!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Auktoriserade rörmokare.
 • Alla typer av akuta arbeten.

Rörjour Malmö - Där för dig när det är bråttom

 • En rörjour i Malmö som besvarar ditt samtal direkt på 010-888 52 40
 • Rörjour som levererar en rörmokare till din adress inom en timme
 • Rörjour med 100 % auktoriserade rörmokare, utan undantag

Vår rörjour hjälper dig med alla typer av VVS-ärenden, från tilltäppta rör och reparation av läckande rör till upptining av frusna rör samt vid problem med värmepump och varmvattenberedare. Rörjour Malmö agerar direkt och kommer omedelbart och fixar ditt problem, vanligtvis inom en timme!

En läckande kran eller diskmaskin kan snabbt bli ett stort problem och orsaka kostsam vattenskada. Tack vare vår rörjour med jourrörmokare i Malmö ser vi till att skadan inte blir större än nödvändigt. Kontakta oss, vi är stand-by dygnet runt!

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Rörjour i Malmö när rörproblem är ett faktum

När du drabbas av problem med värme, vatten eller avlopp – ring oss direkt. Som lokal rörfirma med erfarna fackmän åtgärdar vi alla sorters VVS-problem i lägenhet, hus och sommarstugan. Inte minst när läget är akut! Vi tar hand om allt från en läckande kran och stopp i avlopp till vattenläckor eller problem med värmesystemet. Att vi snabbt är på plats kan vara avgörande, eftersom det i vissa fall bara handlar om minuter tills vatten från ett översvämmat badrum sprider sig till övriga huset, med fara för kostsamma vattenskador.

När läget är akut är vi trygga rörmokare som snabbt är på plats, vanligtvis inom en timme. Vi täcker självklart hela Malmö med omnejd och tar vårt uppdrag på allvar. 

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi på rörjour Malmö kan assistera dig med det mesta inom VVS och rörmokeri. Om det så är en rinnande WC eller läckande kranar och blandare, eller stopp i avloppet eller ett värmesystem som inte fungerar finns vi redo att hjälpa dig.

Vår rörjour kan infinna sig på plats vanligtvis inom en timme från första kontakt, och vi ger erbjuder ett startpaket med fasta priser. 

Vad vi kan bistå dig med:

 • Rinnande WC,
 • Läckande kranar och blandare,
 • Stopp i avloppet,
 • Vattenläckor,
 • Översvämning,
 • Värmesystem som inte fungerar,
 • Läckande varmvattenberedare,
 • Med mera.

Rörjour redo för akuta uppdrag

Vi har sett det mesta: Tvål och smuts som successivt byggt upp avlagringar i rör, stammar och ledningar och orsakat stopp. Vattenrör som frusit, vattenrör som läcker, värmesystem som lagt av och varmvatten som plötsligt är kallt. Vi på Rörjouren är alltid redo hjälpa dig tryggt, effektivt – och snabbt. En läckande diskmaskin kan snabbt orsaka större problem, men tack vårt nätverk av lokala rörmokare till Malmö ser vi till att skadan inte blir större än nödvändigt. Våra jourhavande rörmokare är alltid stand-by. Vårt jobb är att felsöka och lösa problemet samt givetvis förhindra eller minimera kostsamma vattenskador för dig. 

Även till synes banala stopp i diskhon eller handfat kan leda till översvämning. Ibland kan du själva häva stoppet med hjälp av rensband, sugpropp eller genom att spola avloppet med hett vatten. Sitter stoppet för hårt eller för långt tar vi hand om det. Som kvalificerad rörfirma har vi även tillgång till spolbil där spolning med hett vatten med högt tryck löser de flesta stopp.

Vårt löfte är att professionell VVS-hjälp aldrig är långt borta, oavsett vad saken gäller. Som din lokala rörjour i Malmö är vi därför tillgängliga dygnet runt, året runt.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

 • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
 • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
 • Du får en bokningsbekräftelse.
 • En av våra rörmokare utför arbetet. 
 • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild
 • Snabbt på plats när läget är akut!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Auktoriserade rörmokare.
 • Alla typer av akuta arbeten.

Hitta rörjour i din stad

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer