Rormokare Goteborg

Rörmokare Göteborg - En smidig rörmokare med snabb service för allt inom rör och VVS

Vi har rörmokare i Göteborg som erbjuder flexibla tider utan onödig väntan. Våra auktoriserade rörmokare gör allt inom VVS: Från blandarbyten till stambyten, moderna installationer, ombyggnad, nybyggnation samt installation och service av värmepumpar och elpannor.

Testa en rörmokare som har fokus på dig som kund och där det är enkelt att boka!

 • Enkelt att boka - Tider samma vecka!
 • Alltid auktoriserade rörmokare.
 • Vi utför alla typer av arbeten.
 • Betala med faktura i efterskott

Din lokala rörmokare i Göteborg - Där du får hjälp inom en vecka!

Vår specialitet är tillgängliga rörmokare i Göteborg som gör jobbet när det passar dig. Vi erbjuder generöst med tider och jobbar hårt med att erbjuda den bästa möjliga servicen för våra kunder. Våra rörmokare i Göteborg ser hela Göteborgs län som sitt naturliga verksamhetsområde och vi jobbar med alla typer av jobb. 

Vi erbjuder god och tillgänglig service med nöjda kunder som måttstock. 

Testa en modern rörmokare i Göteborg!

Rorjour resurs

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader

Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Rörjour 247.

Välkom­men till Rörjour 247!

Behöver du en rörmokare?

Jag och mina kollegor hjälper dig gärna om du behöver boka en rörmokare i Göteborg. Vi är ett team av uppdragssamordnare som alltid är tillgängliga för att personligen hjälpa våra kunder med deras behov av rörmokare.
Rekommenderad rormokare i Goteborg

Våra kun­der i Göte­borg upp­skat­tar vår service!

 • Sveriges mest recenser­ade rörmokare 2023.
 • Hjälpt över 4000 kun­der bara i Göte­borg under 2023.
 • 4.6÷5 i betyg av våra kunder.
 • Alltid lokala rörmokare i Göte­borg.
 • Bokn­ings­bekräf­telse via sms.
 • Till­gång till kundwebb för översikt.

Välj oss när du behöver en rörmokare i Göteborg!

Ditt trygga val av rörmokare i Göteborg

Vår specialitet är tillgängliga rörmokare i Göteborg som gör jobbet när det passar dig. Vi erbjuder generöst med tider i Göteborg och hela Göteborgsområdet. Vi erbjuder god och tillgänglig service med nöjda kunder som måttstock.

 • Kostnadsfri offert
 • Bokade uppdrag inom rör och VVS på tider som passar dig
 • Rörjour dygnet runt med lokala rörmokare i Göteborg
 • Trygga rörarbeten utförda av behöriga rörmokare
 • Professionellt arbete till det pris vi kommit överens om
 • Prisvärt med rotavdrag när anlitar våra rörmokare i Göteborg

Tid samma vecka hos rörmokare i Göteborg

Vår specialitet är bästa möjliga service inom rör och VVS. Utöver rörjour erbjuder vi dig bokade tider för rörmokare i Göteborg utan onödig väntan; oftast inom ett par dagar.

100 % auktoriserade & lokala rörmokare i Göteborg

Våra rörmokare i Göteborg är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt inom VVS. En auktoriserad rörmokare är viktig för säkerheten i din fastighet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att snabbt kunna erbjuda snabb hjälp utan att tumma på kvaliteten på de rörarbeten vi utför hemma hos dig i Göteborgsområdet.

Vanliga frågor från våra kunder i Göteborg

Här går vi igenom några frågor och svar från våra kunder kring hur vår tjänst fungerar.

Vart i Göteborg finns era rörmokare?

Eftersom vi har många olika partners har vi rörmokare runt om i hela Göteborg. Våra smarta system hjälper också oss att hitta bästa möjliga tid både för dig som kund och för våra anslutna rörmokare i Göteborg.

Så ett kort svar på frågan, överallt i Göteborg. Vi kan nästan garantera att vi har en rörmokare inom 20 minuter från dig oavsett vart i Göteborg du bor.

Kostar det något om jag behöver en rörmokare för att räkna på ett jobb?

Vi tar en mindre avgift för ett utföra ett offertbesök. Detta behöver ni inte betala om vi går vidare och ni tackar ja till vår offert.

Om det rör sig om ett arbete av mindre karaktär kan det ofta räcka med att ni mailar in bilder och en beskrivning av arbetet till oss. Vi kan tack vare vår långa erfarenhet oftast ge ett pris utifrån liknande arbeten vi gjort tidigare.

Hur många rörmokare har ni i Göteborg?

Vi jobbar enbart med utvalda och certifierade rörmokare i Göteborg. För att få jobba med oss krävs det att man har rätt utbildningar, är ansluten till Säker Vatten, har rätt försäkringar och ett företag som är välskött.

Vi jobbar också med löpande interna certifieringar av våra rörmokare, allt för att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt för dig som kund.

Våra rörmokare arbetar i hela Göteborg!

Vill du få hjälp av en lokal rörmokare i Göteborg så har du kommit rätt! Vi erbjuder en enkel och modern bokning där du alltid får hjälp av en certifierad och lokal rörmokare i Göteborg.

Rörjour 24/7 - Rörmokare Göteborg

Göteborg

010-888 52 40

kontakt@rorjour247.se

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Rörmokare i Göteborg för allt inom VVS

Utöver rörmokeri för privatpersoner har vi även förtroende från fastighetsägare, BRF:s, förvaltare och större byggentreprenörer. Det som gör oss unika i VVS-branschen är att vi, utöver att våra rörmokare levererar kvalitetsarbete inom rör och VVS, alltid sätter service främst. Vi erbjuder full tillgänglighet, utför uppdrag på tider som passar dig och är läget akut så har vi jour dygnet runt. Som fackmän erbjuder vi rådgivning där bästa och mest hållbara lösningen alltid är fokus. Allt detta sammantaget har gjort oss till det mest givna valet för den som söker pålitliga rörmokare i Göteborg. Du kan tryggt anlita oss för alla typer av VVS-arbeten inom ny-, till- och ombyggnad.

Detta gör våra rörmokare i Göteborg

Listan på tjänster som våra rörmokare i Göteborg levererar till våra kunder kan göras lång – och nedan syns några exempel. Bra att veta är att vi utför såväl förebyggande som akuta VVS-tjänster. 

 • Avloppsrensning
 • Vattenläckage
 • Droppande kranar
 • Stopp i rör och avlopp
 • Frysta rör
 • Badrumsrenovering
 • Köksrenovering
 • Installation av dusch och toalettstolar
 • Rörjour
 • Rörspolning med spolbil (akut/bokad)

  Vi tar oss även an stora uppdrag, som hela installationer av VVS-system, värmepumpar och radiatorer – och givetvis service och reparationer av dessa.

  Ansvarsfulla rörmokare som tänker helhet

  Våra auktoriserade rörmokare i Göteborg tar både akuta uppdrag och planerade, inbokade, tjänster. Du kan alltid boka en tid som passar din kalender och är läget akut så agerar vi som den rörjour vi är: snabbt på plats, oftast inom en timme.

  Vi tar hand om vardagens irriterande VVS-problem, som stopp i avlopp och droppande kranar men är lika gärna en resurs vid nyinstallationer och stambyten. Går du i renoveringstankar ger våra fackmän gärna goda råd och tips på hållbara lösningar. Alltid ärlig rådgivning med ditt bästa i åtanke. Planerar du att bygga helt nytt kan vi bidra till att allt blir rätt från början.

  Vi är stolta över att vara en VVS-firma som med välutbildade och uppmärksamma rörmokare i Göteborg gör allt för att du ska slippa otrevliga och kostsamma överraskningar. Vi vill bidra till rätt underhåll av våra kunders rör och på så sätt förlänga deras livslängd.

  Passa på att nyttja ditt ROT-avdrag

  När du som privatperson anlitar våra rörmokare i Göteborg blir det extra förmånligt om du nyttjar ditt ROT-avdrag. En möjlighet för varje myndig person i hushållet att dra av upp till 50,000 kr/år av rörfirmans arbetskostnad. Självklart syns ditt avdrag direkt på fakturan och vi sköter allt pappersarbete gentemot Skatteverket. Alla detaljer kring ROT hittar du på Skatteverkets hemsida.

  Kontakta Rörjouren

  Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

  För akut hjälp ring 010-888 52 40
  Vi svarar dygnet runt!

  Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

  För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

  Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

  Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
  Max 10mb per bild
  • Enkelt att boka - Tider samma vecka!
  • Alltid auktoriserade rörmokare.
  • Vi utför alla typer av arbeten.
  • Betala med faktura i efterskott

  Vart hittar du våra rörmokare i Västra Götaland?

  Våra rörmokare job­bar i hela Väs­tra Göta­land och vi är alltid till­gäng­li­ga. Så behöver du en rörmokare i Väs­tra Göta­land? Tve­ka inte att kon­tak­ta oss.

  Hittar du inte din stad?

  Här finns våra rörmokare

  Hitta rörmokare i din stad

  Stopp i avloppet

  Vad gör jag vid stopp i avloppen?

  Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

  Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

  Läs mer

  Stopp i handfat

  Vad gör jag vid stopp i handfatet?

  Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

  Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

  Läs mer

  Toalettstol som lacker

  Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

  Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

  Läs mer

  Byta blandare

  Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

  Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

  Läs mer

  Bubblar i avloppet

  Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

  Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

  Läs mer

  Felsokning av din varmvattenberedare

  Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

  Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

  Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

  Läs mer