Rormokare Norrkoping

Rörmokare Norrköping - En smidig rörmokare med snabb service för allt inom rör och VVS

Vi har rörmokare i Norrköping som erbjuder flexibla tider utan onödig väntan. Våra auktoriserade rörmokare gör allt inom VVS: Från blandarbyten till stambyten, moderna installationer, ombyggnad, nybyggnation samt installation och service av värmepumpar och elpannor.

Testa en rörmokare som har fokus på dig som kund och där det är enkelt att boka!

 • Enkelt att boka - Tider samma vecka!
 • Alltid auktoriserade rörmokare.
 • Vi utför alla typer av arbeten.
 • Betala med faktura i efterskott

Din lokala rörmokare i Norrköping - Där du får hjälp inom en vecka!

Vår specialitet är tillgängliga rörmokare i Norrköping som gör jobbet när det passar dig. Vi erbjuder generöst med tider och jobbar hårt med att erbjuda den bästa möjliga servicen för våra kunder. Våra rörmokare i Norrköping ser hela Norrköpings län som sitt naturliga verksamhetsområde och vi jobbar med alla typer av jobb. 

Vi erbjuder god och tillgänglig service med nöjda kunder som måttstock. 

Testa en modern rörmokare i Norrköping!

Ditt trygga val av rörmokare i Norrköping

Vår specialitet är tillgängliga rörmokare i Norrköping som gör jobbet när det passar dig. Vi erbjuder generöst med tider i Norrköping och hela Norrköpingsområdet. Vi erbjuder god och tillgänglig service med nöjda kunder som måttstock.

 • Kostnadsfri offert
 • Bokade uppdrag inom rör och VVS på tider som passar dig
 • Rörjour dygnet runt med lokala rörmokare i Norrköping
 • Trygga rörarbeten utförda av behöriga rörmokare
 • Professionellt arbete till det pris vi kommit överens om
 • Prisvärt med rotavdrag när anlitar våra rörmokare i Norrköping

Tid samma vecka hos rörmokare i Norrköping

Vår specialitet är bästa möjliga service inom rör och VVS. Utöver rörjour erbjuder vi dig bokade tider för rörmokare i Norrköping utan onödig väntan; oftast inom ett par dagar.

100 % auktoriserade rörmokare

Våra rörmokare i Norrköping är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt inom VVS. En auktoriserad rörmokare är viktig för säkerheten i din fastighet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att snabbt kunna erbjuda snabb hjälp utan att tumma på kvaliteten på de rörarbeten vi utför hemma hos dig i Norrköpingsområdet.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt!

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats när det behövs!

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete.

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att våra VVS-installationer utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Våra rörmokare är utbildade i branschreglerna och har djup kunskap om gällande bygglagstiftning. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Pålitliga rörmokare i Norrköping till din tjänst

Du som söker en pålitlig rörmokare i Norrköping behöver inte leta vidare. Vi är auktoriserade för alla typer av VVS-arbeten och bidrar med vår kompetens i ny-, till- och ombyggnad. Vi hjälper dig som privatperson med din VVS i lägenhet, hus eller sommarstuga och vi uppbär även förtroende från BRF:s, fastighetsägare och större byggentreprenörer. Utöver installationer av hög kvalitet är det vår satsning på service som gör oss unika i vår bransch. Vi är alltid tillgängliga – och du kan alltid boka rörmokare i Norrköping på tider som passar dig. För din trygghet har vi jour dygnet runt och är snabbt på plats om läget är akut.

Vanliga uppdrag för våra rörmokare i Norrköping

Vi tar hand om såväl förebyggande som akuta VVS-tjänster. Vi anförtros ofta hela installationer av VVS-system, värmepumpar och radiatorer, och utför även service och reparationer av dessa. Här är ytterligare exempel på vad vi kan bidra med. 

 • Avloppsrensning
 • Vattenläckage
 • Droppande kranar
 • Stopp i rör och avlopp
 • Frysta rör
 • Badrumsrenovering
 • Köksrenovering
 • Installation av dusch och toalettstolar
 • Rörjour
 • Rörspolning med spolbil (akut/bokad)

  Rörmokare och fackmän för hållbar VVS

  Våra auktoriserade rörmokare i Norrköping jobbar flexibelt både med jour och med bokningsbara tjänster. Är läget akut är vi snabbt på plats, oftast inom en timme. Vill du boka oss har vi alltid en tid som passar dig och din kalender.

  Genom att erbjuda rätt underhåll av dina rör förlänger vi deras livslängd. Våra kompetenta och uppmärksamma rörmokare i Norrköping ger dig gärna goda råd på smarta och hållbara lösningar inför renovering, nybygge eller stambyten. Vårt jobb är att skapa trygghet genom väl utförda VVS-installationer som gör att våra kunder slipper otrevliga och kostsamma överraskningar.

  Vi finns för dig i vardagen och tar hand om stopp i avlopp, droppande kranar och andra VVS-problem. Vi finns lika gärna för dig som bygger nytt, då vi kan bidra till att allt blir rätt från början.

  Hos oss nyttjar du ditt ROT-avdrag

  Anlitar du våra rörmokare i Norrköping och är privatperson? Se till att nyttja ditt ROT-avdrag så blir uppdraget extra förmånligt för dig. ROT ger dig möjlighet att dra av upp till 50,000 kr/år av vår arbetskostnad för jobbet. Vi sköter allt pappersarbete gentemot Skatteverket och ditt avdrag syns direkt på fakturan. Det blir inte smidigare! Mer om ROT hittar du på Skatteverkets hemsida.

  Kontakta Rörjouren

  Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

  För akut hjälp ring 010-888 52 40
  Vi svarar dygnet runt!

  Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

  För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

  Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

  Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
  • Enkelt att boka - Tider samma vecka!
  • Alltid auktoriserade rörmokare.
  • Vi utför alla typer av arbeten.
  • Betala med faktura i efterskott

  Hitta rörmokare i din stad

  Stopp i avloppet

  Vad gör jag vid stopp i avloppen?

  Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

  Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

  Läs mer

  Stopp i handfat

  Vad gör jag vid stopp i handfatet?

  Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

  Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

  Läs mer

  Toalettstol som lacker

  Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

  Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

  Läs mer

  Byta blandare

  Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

  Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

  Läs mer

  Bubblar i avloppet

  Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

  Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör så rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

  Läs mer

  Felsokning av din varmvattenberedare

  Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

  Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

  Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

  Läs mer