Stamspolning Sandviken

Stamspolning i Sandviken - både akut och i förebyggande syfte

Vi stamspolar dina rör i Sandviken! Vi utför både akuta stamspolningar och spolningar i förebyggande syfte.

Stopp i avloppen, översvämningar eller dålig lukt? Våra spolbilar i Sandviken har lång erfarenhet av stamspolningar och är i tjänst dygnet runt och vi finns tillhands när läget är akut.

Kontakta oss direkt om du vill boka en stamspolning.

När behöver du stamspola din fastighet?

Stamspolning hero

Stam­spol­ning för BRF, Fastigheter & Radhus

När du upp­täck­er långsam avrin­ning eller att det bub­blar eller luk­tar illa från avlop­pen kan det vara aktuellt med en stam­spol­ning. Likaså vid återkom­mande stopp eller översvämningar.

Ett utmärkt sätt att min­s­ka risken för kost­sam­ma vat­ten­skador samt upp­täc­ka andra bris­ter i god tid. 

Stamspolning i Sandviken - förebyggande och akut stamspolning

Behöver du stamspola en fastighet i Sandviken?

Dålig lukt och bubblande eller kluckande ljud från diskhon, tvättställ eller golvbrunn är tidiga tecken på att det kan vara dags för en stamspolning. Detta innebär en rejäl avloppsrensning då vi spolar rent rören i din fastighet! Även återkommande stopp eller översvämningar är symptom på att du kan behöva boka in en stamspolning, något vi är specialiserade på. Vi jobbar i hela Sandviken och hittar alltid en tid för dig som kund. 

Stamspolning effektivt vid igensatta rör

Igensatta rör kan bero på olika saker, exempelvis avlagringar, matfett, tvålrester eller främmande föremål i rören. Vid bristande avloppsunderhåll och sedimenterade rör med dålig eller obefintlig avrinning är stamspolning den mest effektiva, och även mest skonsamma lösningen. Med våra spolbilar spolar vi rent igentäppta avloppsledningar både när läget är akut men det är också bra att stamspola som en förebyggande åtgärd innan stoppet hinner orsaka akuta problem.

  • Stamspolning i Sandviken med spolbil + rörmokare
  • Hetvattenspolning under högt tryck
  • Akut och förebyggande stamspolning i Sandviken
  • Minskar risken för och förebygger vattenskador
  • Stamspolning med ROT-avdrag

Därför är stamspolning en billig försäkring

Stamspolning kallas ibland även för underhållsspolning eller stamrensning och är en viktig del av fastighetsunderhållet. Den kombineras ofta med en rörinspektion med kamera för att bekräfta eller klarskriva stopp.

Fördelen med stamspolning är att den åtgärdar fastighetens hela avloppssystem. Spolbilen högtrycksspolar insidan av samtliga avloppsledningar med hett vatten i tryck och avlägsnar stopp och avlagringar.

En viktig aspekt är att stamspolning ger långsiktiga fördelar. Rörens livslängd förlängs och risk för framtida stopp minskas genom att stamspolning resulterar i bättre flöde.

Stamspolning i Sandviken för alla typer av fastigheter

Vi erbjuder stamspolning i Sandviken för allt från småhus som villor, radhus och kedjehus till flerfamiljshus som bostadsrätter och hyresfastigheter. Kunder är enskilda lägenhetsinnehavare, privata husägare, bostadsrättsföreningar, hela samfälligheter och andra fastighetsägare.

Vårt fokus på service omfattar givetvis även stamspolning. Våra spolbilar i Sandviken är i tjänst dygnet runt och vi finns tillhands när läget är akut. Du kan även boka tid för förebyggande underhållsspolning på tider som passar dig – och vi ger gärna skräddarsydda råd kring underhåll av rören i din fastighet.

Vart finns våra spolbilar i Gävleborg?

Våra rörmokare job­bar över större delen av Gävle­borg och våra spol­bi­lar är alltid till­gäng­li­ga över­allt inom Sand­viken- området.

Hittar du inte din stad?

Här finns våra spolbilar

Hitta stamspolning i din stad

Boka din stamspolning här

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer