Bergvarmepump Malmo

Bergvärmepump Malmö - Vi fixar servicen, felsökningen & installationen!

Vi är specialister på bergvärmepumpar och hjälper dig oavsett om din värmepump behöver service, har slutat fungera eller när du vill ha hjälp med installation av en ny bergvärmepump.

Det finns en rad varianter och olika tillverkare av bergvärmepumpar och det kan vara svårt att veta vilken man ska ha, vi hjälper dig att välja rätt. Vi har expertis på dem alla!

Värmepump Malmö - Vi hjälper dig

En bergvärmepump använder värmen i berget för att värma upp vätskan i värmepumpen. Detta kräver en större investering med djupborrning men när den är återbetald så har du dock ett mycket effektivt system med låg driftskostnad.

  Vi ser över din bergvärmepump

  Att köpa en ny bergvärmepump är en investering så ta alltid hjälp av en auktoriserad rörmokare. Kontakta gärna oss då vi är stora på bergvärmepumpar i Malmö. 

  Har du en redan bergvärmepump idag så kan det vara dags för en uppgradering. Våra rörmokare kommer gärna över och tittar över hur ditt befintliga system fungerar. Ofta räcker det med en översyn av värmepumpen samt en service, men i vissa fall kan du tjäna på att uppgradera till ny bergvärmepump. Då kan du använda rotavdraget till hela installationen.

  Vi är ett tryggt bollplank när du ska välja rätt värmepump för ditt boende. Vi ser till så att den värmepump du väljer är optimal för din bostad och dina behov.

  Kontakta oss redan idag så bokar vi en tid som passar dig. Ring 010-888 52 40 för att boka!

  Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

  Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

  Rormokare ikon

  Rörjour – Dygnet runt

  Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

  Rormokare ikon

  Snabbt på plats

  Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

  Rormokare ikon

  Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

  Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

  Rormokare ikon

  Nöjda kunder från start till slutfört arbete

  Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

  Det trygga valet av rörjour

  Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

  Trygghansa ny
  Betala med Swish3
  Betala faktura med resurs

  Kontakta Rörjouren

  Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

  För akut hjälp ring 010-888 52 40
  Vi svarar dygnet runt!

  Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

  För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

  Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

  Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
  Max 10mb per bild

  Stopp i avloppet

  Vad gör jag vid stopp i avloppen?

  Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

  Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

  Läs mer

  Stopp i handfat

  Vad gör jag vid stopp i handfatet?

  Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

  Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

  Läs mer

  Toalettstol som lacker

  Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

  Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

  Läs mer

  Byta blandare

  Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

  Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

  Läs mer

  Bubblar i avloppet

  Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

  Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

  Läs mer

  Felsokning av din varmvattenberedare

  Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

  Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

  Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

  Läs mer