Spolbil Sandviken

Spolbil Sandviken för akut avloppsrensning

Spolbil Sandviken finns för dig dygnet runt. Vi tar effektivt hand om ditt avloppsstopp genom skonsam avloppsrensning och högtrycksspolning. Kontakta oss och våra professionella rörmokare med fullutrustade spolbilar i Sandviken.

Vi står självklart till din tjänst 24/7 och när du behöver akut hjälp att spola rent igentäppta avloppsledningar.

Spolbil Sandviken förebygger och avlägsnar avloppsstopp

Stopp i avlopp kan bli en dyr upplevelse med konsekvenser som översvämning som ger skador på din fastighet. Avloppsspolning med spolbil i Sandviken är både en förebyggande insats och räddande åtgärd när ett stopp måste avlägsnas akut. Vi tar hand om såväl akuta situationer som regelbunden avloppsspolning med högtryck i avlopp, golvbrunn, toalett och diskbänk.

Våra spolbilar i Sandviken erbjuder avloppsspolning, som är den mest effektiva och skonsamma metoden för att rensa och underhålla avloppssystem. Avloppspolning spolar effektivt bort stopp men även beläggningar och avlagringar, vilket säkerställer avloppets normala funktion.

  • Jour 24/7 med spolbil i Sandviken
  • Behöriga rörmokare med fullt utrustade spolbilar
  • Mest skonsamma sättet att avlägsna stopp
  • Bokad underhållsspolning av avlopp på tider som passar dig
  • Utnyttja ditt ROT-avdrag hos Spolbil Sandviken

Avloppsspolning med spolbil – så går det till

Avloppspolning betyder att avloppet högtrycksspolas med varmt vatten från spolbilen via en slang med roterande munstycken. Denna metod tar bort avlagringar, fett och smuts och gör att avloppets normala flöde återställs.

Akut avloppsspolning med spolbil

Avloppsspolning med en spolbil är den mest effektiva metoden inom högtrycksspolning och avloppsrensning. Dessutom är den även den mest skonsamma mot rören. Metoden gör dem rena på ett långsiktigt sätt.

Planerad avloppsspolning med spolbil

Planerad avloppspolning med spolbil i Sandviken minskar risken att du drabbas av dyra akuta avloppsstopp och vattenskador. Avloppsspolning motverkar att rören täpps igen av beläggningar, fett och rost. En avloppsspolning med spolbil kan också upptäcka överhängande risker i tid och som vi kan åtgärda innan läget blir akut.

Oavsett om avloppsstoppet beror på avlagringar, fett eller främmande föremål i rören så kan våra rörmokare med spolbil hjälpa dig. Kontakta Spolbil Sandviken för snabb hjälp vid akuta stopp i avloppet!

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

  • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
  • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
  • Du får en bokningsbekräftelse.
  • En av våra rörmokare utför arbetet. 
  • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild

Vart finns våra spolbilar i Gävleborg?

Våra rörmokare job­bar över större delen av Gävle­borg och våra spol­bi­lar är alltid till­gäng­li­ga över­allt inom Sandvikenområdet.

Hittar du inte din stad?

Här finns våra spolbilar

Hitta spolbil i din stad

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer