Varmvattenberedare Trelleborg

Varmvattenberedare i Trelleborg - Snabb och pålitlig installation till fasta priser

På Rörjour 24/7 är vi experter på varmvattenberedare och kan erbjuda VVB till fast pris inklusive installation i Trelleborg.

På Rörjour 24/7 förstår vi hur viktig varmt vatten är i ditt hushåll. Därför erbjuder vi dig en smidig och problemfri installation av varmvattenberedare till fasta och konkurrenskraftiga priser. Låt oss ta hand om din varmvattenberedare och se till att du alltid har tillgång till det varma vattnet du behöver.

Kontakta oss redan idag för en snabb och pålitlig installation!

 • Auktoriserade rörmokare!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Fasta priser på nyinstallation.
 • Lång erfarenhet av service & felsökning.

Varmvattenberedare Trelleborg - Vi ser över din varmvattenberedare

Varmvattenberedare Trelleborg - Auktoriserade rörmokare för din trygghet

På Rörjour 24/7 i Trelleborg är vi specialister på varmvattenberedare. Vi hjälper dig att hitta den perfekta modellen som matchar dina behov. Våra auktoriserade rörmokare garanterar en säker installation, vilket minimerar risken för bakterietillväxt.

När det är bråttom kan du känna tryggheten i att vi har dygnet runt-jour och kan snabbt se över din varmvattenberedare på plats inom en timme. Behöver du en ny installation kan vi ordna det inom ett dygn. Vi är skickliga fackmän inom installation och service av varmvattenberedare. Vi förstår att det är lika viktigt att anlita auktoriserade rörmokare för inkopplingen av din varmvattenberedare på vattennätet, som att anlita en auktoriserad elektriker för den elektriska installationen.

NIBE varmvattenberedare - Trygghet för dig som kund

När det gäller varmvattenberedare så har vi på Rörjour 24/7 valt att samarbeta med marknadsledande NIBE. Varför? Jo, för att vi alltid strävar efter att erbjuda våra kunder det allra bästa. Med NIBE varmvattenberedare kan vi garantera hög kvalitet, säkerhet och pålitlighet. Vi vet att trygghet är viktigt för dig, och det är därför vi erbjuder en produkt som inte bara är bra, utan som också håller högsta säkerhetsstandard.När du anlitar oss för din varmvattenberedare kan du vara säker på att du får mer än bara en produkt. Vi tar hand om allt åt dig. Allt material som behövs för installationen ingår i våra fasta priser. Dessutom har vi auktoriserade rörmokare som utför arbetet åt dig. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att din varmvattenberedare installeras på ett säkert och professionellt sätt. Och om det behövs, har vi även skickliga elektriker som kan hjälpa till med den elektriska installationen.

Inklusive allt när du anlitar oss!

Med Rörjour 24/7 behöver du inte oroa dig för att leta efter olika entreprenörer och koordinera dem själv. Vi tar hand om hela processen åt dig och ser till att allt ingår när du anlitar oss. Vi är din pålitliga partner för allt som rör varmvattenberedare. Kontakta oss idag för att få en effektiv och smidig installation, utförd av våra experter. Vi finns här för att erbjuda dig trygghet, tillgänglighet och den bästa servicen när det kommer till ditt varmvattenbehov.

Varmvattenberedare inklusive installation

Varför? En felinstallerad varmvattenberedare kan leda till kostsamma vattenskador i din fastighet och även personskador. Om du väljer att utföra arbetet själv och installationen inte är fackmannamässigt utförd kan det skapa problem med försäkringsbolaget.

Kontakta oss redan idag för att boka en tid som passar dig. Vi finns här för att lösa alla dina VVS-behov.

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

 • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
 • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
 • Du får en bokningsbekräftelse.
 • En av våra rörmokare utför arbetet. 
 • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild
 • Auktoriserade rörmokare!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Fasta priser på nyinstallation.
 • Lång erfarenhet av service & felsökning.

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer

Olika typer av varmvattenberedare

Olika typer av varmvattenberedare – så väljer du rätt

Står du inför att välja varmvattenberedare? En inte helt enkel uppgift eftersom det finns en mängd olika typer av varmvattenberedare precis som olika storlekar. Här delar därför rörjourens fackmän med sig av goda råd kring olika typer och storlekar av varmvattenberedare. 

Har du ytterligare frågor, kontakta oss direkt så hjälper vi dig både med att välja rätt varmvattenberedare och med säker installation.

Läs mer