Rorjour Stockholm

Rörjour Stockholm - Vår rörjour är snabbt på plats och löser alla typer av akuta problem.

Rörjour Stockholm är rörmokare som finns för dig när helst du behöver hjälp. En rörjour som prioriterar dig snabbt & med fasta priser!

Vår rörjour i Stockholm jobbar alltid, vilket betyder att du aldrig behöver vänta vid akuta problem inom VVS och rörmokeri. Vardag, helg eller sent på kvällen spelar ingen roll. Du får snabbt hjälp av auktoriserade rörmokare. Så kontakta oss! Vi står startklara med allt som behöver för en professionell rörjour.

 • Snabbt på plats när läget är akut!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Auktoriserade rörmokare.
 • Alla typer av akuta arbeten.

Rörjour Stockholm - Där för dig när det är bråttom

 • En rörjour i Stockholm som besvarar ditt samtal direkt på 010-888 52 40
 • Rörjour som levererar en rörmokare till din adress inom en timme
 • Rörjour med 100 % auktoriserade rörmokare

Vår röjour hjälper dig med alla typer av VVS-ärenden, från tilltäppta rör och reparation av läckande rör till upptining av frusna rör samt vid problem med värmepump och varmvattenberedare. Rörjour Stockholm agerar direkt och kommer omedelbart och fixar ditt problem, vanligtvis inom en timme.

En läckande kran eller diskmaskin kan snabbt bli ett stort problem och orsaka kostsam vattenskada. Tack vare vår rörjour med jourrörmokare i Stockholm ser vi till att skadan inte blir större än nödvändigt. Kontakta oss, vi är stand-by dygnet runt!

Rörjour 24/7 - Alltid där när läget är akut

Du ska aldrig behöva vänta på en rörmokare. Därför sätter vi service främst. Vår rörjour är i tjänst dygnet runt. Du kan även boka tillgängliga rörmokare som på kort varsel hjälper dig med rör och VVS.

Rormokare ikon

Rörjour – Dygnet runt

Vår rör­jour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Rormokare ikon

Snabbt på plats

Våra jour­rörmokare strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt.

Rormokare ikon

Erfarna, behöriga och certifierade rörmokare

Chansa aldrig med ditt vat­ten och hem. Vi är auk­toris­er­ade för alla upp­drag hos dig.

Rormokare ikon

Nöjda kunder från start till slutfört arbete

Vårt fokus på ser­vice och till­gäng­lighet har gett oss nöj­da kun­der med stort förtroende för oss, läs våra kun­ders Rör­jour 247 omdö­men här.

Det trygga valet av rörjour

Alla våra anslutna rörmokare & VVS företag som utför våra arbeten är certifierade från Säker Vatten vilket garanterar att de VVS-installationer som bokas genom oss utförs enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Tillsammans arbetar vi ständigt för att minska och förebygga risken för vattenskador och sätter din trygghet främst.

Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Rörjour i Stockholm för alla avloppsproblem

När du drabbas av rör- och VVS-problem, vem ska du ringa? Det vet vi: Ring oss direkt. Vi är din lokala rörfirma där yrkesproffs med lång erfarenhet och stor kunskap inom VVS åtgärdar alla sorters VVS-problem, inklusive ditt. Oavsett om det rör sig om stopp i avloppet, en vattenläcka eller olika problem med värmesystemet. Vi utför de flesta förekommande VVS-arbeten i lägenhet, villor, radhus samt sommarstugor.

När läget är akut agerar vi ansvarsfulla rörmokare och är vanligen på plats inom en timme. Vi täcker självklart hela Stockholmsområdet med omnejd. 

Vanligt uppdrag för vår rörjour

 • Stopp i avloppet
 • Översvämning
 • Vattenläckor
 • Rinnande WC 
 • Läckande kranar och blandare 
 • Värmesystem som inte fungerar
 • Läckande varmvattenberedare

Rörjour med uppdrag att skydda ditt hem

Är huset eller vattnet plötsligt kallt behöver du hjälp med översyn. Utöver det är översvämningar och exempelvis vattenfyllda källare något vi ofta möter. Oavsett om det beror på läckage eller häftigt oväder så behövs snabb hjälp från proffs för att snabbt få undan vattnet. Vattenrör kan gå sönder till synes spontant och verkligen överraska och då är det tryggt med en rörjour som kan komma snabbt. Vårt jobb är att förhindra eller minimera kostsamma vattenskador för dig och därför är vi snabbt på plats.

Du bör då inte vänta för länge med att söka hjälp vid stopp i diskhon, handfat eller golvbrunn, som kan leda till översvämning. I många fall kan du själv bearbeta stoppet manuellt med hjälp av rensband, sugpropp eller genom att spola avloppet med hett vatten. Sitter stoppet för hårt eller för långt in så erbjuder vi som rörjour kvalificerade metoder, inte minst spolning med spolbil där hett vatten med högt tryck löser de flesta stopp. 

Som ditt förstahandsval av rörjour i Stockholm är vi tillgängliga dygnet runt, året runt. Vårt löfte är att hjälpen aldrig är långt borta, oavsett om det är ett mindre eller större problem.

Kontakta Rörjouren

Rormokare ikon AKUT HJÄLP – RÖRJOUREN!

För akut hjälp ring 010-888 52 40
Vi svarar dygnet runt!

Rormokare ikon BOKA EN RÖRMOKARE

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-888 52 40 eller mejla oss: kontakt@rorjour247.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Hur fungerar det?

 • Kontakta oss valfri väg. Telefon eller formulär.
 • En av våra bokare går igenom arbetet med dig. 
 • Du får en bokningsbekräftelse.
 • En av våra rörmokare utför arbetet. 
 • Du får en faktura på utfört arbete.
Max 10mb per bild
 • Snabbt på plats när läget är akut!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Auktoriserade rörmokare.
 • Alla typer av akuta arbeten.

Vart finns vår rörjour i Stockholm?

Våra rörmokare job­bar över större delen av Stock­holm och vår rör­jour är alltid till­gäng­lig över­allt inom stor Stockholmsområdet.

Hittar du inte din stad?

Här finns vår rörjour

Hitta rörjour i din stad

Stopp i avloppet

Vad gör jag vid stopp i avloppen?

Stopp i avloppen är ett vardagsproblem som både väcker irritation och ställer till problem.

Vad beror avloppsstopp på – och vad kan jag göra? Går det att förebygga och när behöver jag ta hjälp av rörjouren? Detta och mer reder vi ut i denna artikel.

Läs mer

Stopp i handfat

Vad gör jag vid stopp i handfatet?

Plötsligt rinner vattnet i handfatet ut lite väl långsamt. Det kanske bubblar och det luktar illa från avloppet.

Vad gör jag vid stopp i handfatet – och hur kan jag förebygga det? Här ger vi tips och råd för åtgärder samt när det är läge att ringa rörjouren.

Läs mer

Toalettstol som lacker

Toalettstol som läcker – orsak och åtgärd

Toaletter som börjar droppa eller läcka är såklart är oroande. Som en av hemmets mer oumbärliga ting är den något vi definitivt är beroende av att den fungerar. Så vad gör jag? En WC-stol som läcker kan i vissa fall repareras, beroende på orsak, men en lösning kan också vara att byta ut toaletten. Tryggt att veta är att våra rörmokare hjälper dig lösa problemet med en toalettstol som läcker: Från felsökning till reparation alternativt installation av en ny toalettstol om det krävs.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare: tips för dig som planerar byta kran

Funderar du på att byta blandare i köket eller i badrummet? De flesta som byter blandare är i allmänhet ute efter en mer modern och mer klimatsmart blandare vilket är en utmärkt idé. I denna artikel går vi igenom hur det går till att byta blandare, handfasta tips och bra saker att tänka på. Som varför det ofta är en bra idé att anlita en rörmokare för jobbet.

Läs mer

Bubblar i avloppet

Det bubblar i avloppet – vad är fel och vad göra?

Åh nej. Det bubblar i avloppen, vattnet rinner långsamt och det luktar dessutom illa, vad göra? Som proffs på rör rekommenderar vi att du tar tag i problemet direkt och gör något åt det. I denna artikel berättar vi varför det bubblar och kluckar i ditt avlopp. Dessutom ger vi handfasta tips på vad du själv kan göra åt det, utöver att ringa Rörjour 24/7 och få hjälp av proffs.

Läs mer

Felsokning av din varmvattenberedare

Felsökning av din varmvattenberedare – så här gör du

Problem med varmvattenberedaren kan yttra sig på många sätt. Från otillräckligt varmt vatten till kallt vatten eller rentav för varmt vatten. 

Dessutom kan varmvattenberedaren läcka, producera missljud eller leverera vatten ur kranen som är missfärgat eller ha dålig lukt. Här får du tips från rörjourens proffs på hur du går tillväga med felsökning av din varmvattenberedare. Ibland kan du lösa problemet själv – i vissa fall behöver du kontakta en auktoriserad rörmokare.

Läs mer